FOTO / VIDEO

Potrebna Vam je kvalitetna fotografija proizvoda ili usluge?
Dobićete kvalitetne fotografije koje će Vas izdvojiti od konkurencije.

Profesionalna fotografija će Vas predstaviti u najboljem svjetlu. Zato fotografisanje vaše kompanije prepustite profesionalcima.

Poslovni sastanci, konferencije i seminari biće trajno zabilježeni. Takođe, vama najdraže privatne trenutke ovjekovječimo zajedno.

Uz profesionalno fotografisanje brinemo i o tome da konačni proizvod bude na jednom mjestu. Bićete ponosni na svoj PhotoBook.

Postprodukciju fotografija rade vrhunski stručnjaci. Poštujemo sve standarde, ali i Vaše vrijeme. Zato radimo kvaliteno i brzo.

Ove fotografije će vaše poslovne partnere i Vas ostaviti bez daha. Fotografije snimamo sa visine do 500 metara, najsavremenijim dronom.

Mobirise

Radimo snimanje svih vrsta događaja sa najsavremenijom opremom u FULL HD rezoluciji. Koristimo najsavremenije tehnike snimanja – slajderi, kranovi, dronovi (snimanja iz vazduha). U proteklom periodu snimili smo na stotine zahtjevnih projekata, manifestacija, događaja i video priča u kojima je svaki kadar smišljeno upakovan u najsavremenije video pakete.

Kako bi Vaš video izgledao lijepo neophodna je režija i dobro osmišljen plan. Nudimo Vam izradu scenarija i osmišljavanja pratećeg teksta koji je ključan za savršen izgled Vašeg videa. Nudimo i usluge montiranja snimljenog video materijala. Naš tim posebno vodi računa da montaža bude kreativna i efektna kako bi mnoge naš finalni proizvod ostavio bez daha.

Mobirise

PRATITE NAS

Adresa

Dragana Bubića 16;
78000 Banja Luka

Kontakt

info@cmr.ba
+387 66 001 066

Mobirise web maker - Details here