GRAFIČKI DIZAJN

Atraktivnost. Jednostavnost. Prepoznatljivost.

Grafički dizajn odnosno vaš vizuelni indentitet je jedna od ključnih stvari u poslovanju. Budite primjećeni i lako prepoznatljivi. Vaš logo je vaš identitet, bitno je da bude pamtljiv i jasan. Takođe vaš reklamni materijal mora na prvi pogled biti privlačan, to će odlučiti da li će potencijalni klijent nastaviti sa čitanjem.

U današnje vrijeme se cijeni jednostavnost i funkcionalnost. Mi vam možemo ponuditi takva riješenja. Atraktivna, jednostavna, funkcionalna i prepoznatljiva. Za vas možemo da dizajniramo reklamni materijal, vizuelni identitet (logo, vizit karte, memorandume, fascikle…), banere, vizuale za društvene mreže, vizuale za reklamne kampanje itd.

Od vas možemo da napravimo brend. Brendiranje počinje pre svega od vizuelnog identiteta. Nastavlja se pravljenje aktraktivnog vizuelnog materijala koji će privući klijente ili korisnike. Neka vaš logo bude prepoznatljiv i neka govori vašu priču.

Saslušaćemo vašu priču i vaše želje. U skladu sa vašim željama kreiraćemo vam i predstaviti naša grafička rješenja. Učinićemo da ona budu prepoznatljiva i reprezentativna. Nemojte oklijevati na vizuelnom identitetu, on predstavlja vas.

Dizajn logotipa i kreiranje knjige grafičkih standarda

Dizajn znaka i logotipa firme (standardi boja, tipografija…)
Dizajn za sredstva poslovne komunikacije (katalozi, flajeri, fascikle, memorandumi, koverte, vizit karte, blokovi…)

Dizajn promotivnih sredstava

Idejna rešenja spoljnih propagandnih sredstava (plakati, table, panoi, zastave, bilbordi…)
Idejna rešenja propagandnog materijala (kalendari, bedževi, nalepnice…)

Projekti vizuelnih komunikacija u objektima

Table na ulazu, panoi sa rasporedom prostorija, oznake za spratove i vrata.

Proces kreiranja vizualnog identiteta odvija se kroz nekoliko „faza“:

1

Konsultacije

Upoznajemo se s vašom tvrtkom, poslovanjem, kupcima i konkurencijom. Zatim slušamo vaše potrebe i želje o logotipu, kako bi trebao izgledati, što bi trebao simbolizirati i koje boje želite da prevladavaju. Također, naš tim predstavlja neke od ideja, te zajedničkim snagama tražimo idealno rješenje za vas. Posvećujemo se kompletnom vizualnom identitetu, bilo da redizajniramo vašu već postojeću stranicu ili izrađujemo novu.

2

Analiza ideja

Slušamo vaše ideje i prijedloge vezane za dizajn,tipografiju i boju, te skiciramo to na papir. Iako smo digitalna agencija, tehnička olovka i papir nam nisu strani pojmovi, zatim radimo na konačnim prijedlozima.

3

Prezentacija

Šaljemo vam nekoliko gotovih prijedloga i mogućih rješenja, te u dogovoru s vama odabiremo najbolje radove.

4

Razrada

Donosimo odluku o odabiru dizajna zatim ga prilagođavamo prema dogovorenoj boji, fontu i veličini, te vam šaljemo konačnu verziju.

5

Finalna rješenja

Čekamo potvrdu klijenta, završavamo dizajn vizualnog identiteta i krećemo u stvaranje nezaboravnog brenda 😊

6

Rezultat

Projekt kojim smo svi zadovoljni.

Kontakt

info@cmr.ba
+387 66 001 066

Page was created with Mobirise