UPOZNAJMO SE ...

CENTAR ZA MARKETINŠKI RAZVOJ je mlada agencija za digitalni marketing iz Banja Luke. Razumijemo potrebe savremenog biznisa i tako se trudimo da predstavimo vaš biznis. Internet je danas najkorisniji alat, ako znate da ga koristite ostaje vam samo da sumirate rezultate i uspjehe. Pogledajte kako možemo unaprediti vaše poslovanje.

Naša ljubav prema digitalnom marketingu prerasla je u želju da budemo partneri poduzetnicima i omogućimo im najbolji nastup na internet tržištu. Prednost nam je što smo mali, jer nam upravo to omogućuje da se u potpunosti posvetimo klijentu i naše usluge odradimo efikasno i povoljno.

Zajedno stvaramo

Zanimaju nas ciljevi vašeg poslovanja te vaša vizija i želje. Iznosimo naše zapažanje i prijedloge te se dogovaramo oko daljnje suradnje.

Analiziramo vaše poslovanje

Na temelju svih dostupnih podataka provodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja te izrađujemo marketing strategiju.

Implementiramo, nadziremo i optimiziramo

Nakon vašeg odobrenja krećemo s provođenjem projekta, odnosno kampanje. Svakodnevno vršimo uvid u rezultate i s tim u skladu optimiziramo.

Izvještavamo o rezultatima

Izrađujemo detaljno izvješće na mjesečnoj bazi, kako bi imali uvid u rezultate provedene kampanje. Predlažemo daljnje korake ili eventualne izmjene radi uspješnosti vašeg poslovanja.

Vjerujemo kako nikada nije bilo izazovnije vrijeme baviti se marketingom.
Marketing je danas nešto sasvim drugačije.

1

Misija

Želimo biti među vodećim digitalnim marketinškim agencijama na tržištu po kvalitetu kreiranih marketinških kampanji, te digitalna marketinška agencija koja prepoznatljivim i jedinstvenim odnosom prema klijentima ostvaruje više. Svakom klijentu pristupamo personaliziranim pristupom kako bi zajednički projekat bio poseban i samim time uspješan. Na kraju dana, naš cilj je jednostavan – želimo iznijeti ono što je najbolje za vašu firmu i vaš tim.

2

Naš Fokus

Naš fokus temelji se na kvalitetu. U današnjem marketinškom svijetu izrazito se teško istaknuti nad konkurencijom. Kako bismo mogli napraviti kvalitetne materijale bitna je odlična sinergija između klijenta i agencije.

3

Tim

Centar za marketinški razvoj sastoji se od profesionalaca koji su svojim obaveznim i samostalnim obrazovanjem dostigli zavidnu razinu znanja, te im je želja kroz saradnju to podjeliti s vama.

PRATITE NAS

Kontakt

info@cmr.ba
+387 66 001 066

Mobirise page creator - Get more